Valtion liikuntaneuvosto

Valtion liikuntaneuvoston julkaisut

27.3.2014

Liikunnan ja urheilun rahoituksen painopisteeksi perustaso

Valtion liikuntaneuvoston julkaisuja 2013:7

vln2013 7 kuva


Urheiluseurat kunniaan Liikunnan ja urheilun rahoituksen painopisteeksi perustaso – lapset ja nuoret

Valtion liikuntaneuvoston julkaisuja 2013:7

Eurofacts Oy
Tarik Hossain, Kalevi Suortti, Matias KallioEurofacts Oy on toteuttanut opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella selvityksen, jossa esitetään rakenteellisia muutoksia paikallisten seurojen tukijärjestelmään niin, että osa lajiliitoille kohdistetusta julkisesta tuesta suunnattaisiin jatkossa suoraan paikallisille seuroille. Raportissa haetaan ratkaisuja myös siihen, miten julkinen tuki kannustavammin huomioisi järjestöjen toiminnassa tapahtuvat muutokset.

Palaa otsikoihinTulosta

Ajankohtaista

Tervetuloa Kansalliseen liikuntafoorumiin 2017 - Ilmoittautuminen käynnissä

”Tärkeämpää ajankohtaa liikuntafoorumille on vaikea kuvitella. Suomi täyttää 100 vuotta ja samalla yhteiskuntaamme uudistetaan historiallisella tavalla. Tarvitsemme tilaisuuksia, joissa ymmärrys liikunnan ja urheilun isosta kuvasta selkeytyy. Liikuntafoorumi tarjoaa painavaa asiaa kovimpien toimijoiden kesken”, toteaa foorumin järjestelytoimikunnan ja valtion liikuntaneuvoston puheenjohtaja Tapio Korjus.

Lue lisää

Soveltavan liikunnan arviointi käynnistynyt

Valtion liikuntaneuvosto arvioi valtionhallinnon toimenpiteet ja ohjauskeinot liikkumis- ja toimintaesteisten arkiliikunnassa, liikunnassa ja huippu-urheilussa

Lue lisää

Lausunto luonnoksesta valtakunnalliseksi nuorisotyön ja -politiikan ohjelmaksi

Valtakunnallinen nuorisotyön ja -politiikan ohjelma VANUPO on nuorisolakiin kirjattu, valtioneuvoston nelivuotiskausittain hyväksymä poikkihallinnollinen ohjelma, jonka tavoitteena on edistää nuorten kasvu- ja elinoloja. Valtion liikuntaneuvosto lausui luonnoksesta VANUPO-ohjelmakaudelle 2017-2019.

Lue lisää